VI VILL HA DIG!

Jagvillhabostad.nu är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation för unga bostadssökande som tröttnat på bostadsbristen och vill göra något åt den. Nu söker vi dig som vill driva och utveckla organisationen som förtroendevald! Vi är våra medlemmar och är beroende av ideellt engagemang. Som förtroendevald i en av våra styrelser har du stora möjligheter att påverka – både i organisationen och i samhället. Jagvillhabostad.nu är en unik aktör i den bostadspolitiska debatten och besitter sakkunskap om ungas situation som ingen annan har. Vi är den konstruktiva blåslampan, plattformen för kreativt engagemang och de som kommer med innovativa lösningar för framtidens boende. Vill du vara med? Vi vill ha dig!

ÅRSMÖTESDATUM

Uppsala

Torsdag den 27  november kl. 18.00, plats Café Genomfarten, Drottninggatan 13, Uppsala

ANMÄL DIG HÄR

HANDLINGAR JAGVILLHABOSTAD.NU UPPSALA

UMEÅ

Tisdag den 4 december  kl. 18.00, plats Akvariet på Hamnmagasinet, Västra Strandgatan 4, Umeå

 OBS INSTÄLLT MÖTE! KONTAKTA INFO@JAGVILLHABOSTAD.NU FÖR MER INFORMATION

GÖTEBORG

Onsdag den 21 januari kl 18, plats Café Frilagret

ANMÄL DIG HÄR

HANDLINGAR JAGVILLHABOSTAD.NU GÖTEBORG (uppdateras snart)

NATIONELLT

Lördagen den 21 februari (info om tid och plats uppdateras snart)