Årsmöte jagvillhabostad.nu Stockholm

Dags för årsmöte!

Söndag den 25 januari klockan 13.00 är det dags för årsmöte för jagvillhabostad.nu Stockholm. Platsen är jagvillhabostad.nu:s kansli på Folkskolegatan 7 på Södermalm. Vi vill utlysa möjligheten att skicka in motioner, nominera en vän eller själv söka till ett styrelseuppdrag i stockholmsavdelningens styrelse.

För att kunna rösta på årsmötet måste du ha uppdaterat ditt medlemskap för 2015, fyll i eller förnya därför gärna dina uppgifter på hemsidan så att ditt medlemskap är aktuellt. Medlemskapet uppdaterar du här:jagvillhabostad.nu/bli-medlem/

Vi behöver dig!

Vi söker nu engagerade och drivna personer som vill sitta med i jagvillhabostad.nu Stockholms styrelse. Styrelsen består av en ordförande, ordinarie ledamöter samt ersättare. Är du sugen på att sitta med i styrelsen i Stockholm verksamhetsåret 2015? Då ska du självklart söka. Är du intresserad eller vill du nominera någon till styrelsen – kontakta vår valberedare Lisa Palmér på: lisapalmer81@gmail.com. Skriv gärna “jagvillhabostad.nu Stockholm – årsmöte” i ämnesraden. I mailet bör följande ingå:

  • Namn på den nominerade
  • Ålder på den nominerade
  • Föreslagen styrelsepost
  • Kontaktuppgifter till dig och till den du nominerar (om du nominerar en annan än dig själv)
  • Motivering

Motionera?

Har du förslag på aktiviteter, aktioner, verksamhetsinriktning som jagvillhabostad.nu Stockholm skulle kunna jobba med? Skicka då in din motion (förslag) senast den 18 januari (en vecka innan årsmötet) på mailadress: aidin.zandian@jagvillhabostad.nu

Har du övriga Frågor eller synpunkter? Maila eller ring kansliet på 0702 148300, info@jagvillhabostad.nu

Vi har ett facebookevenemang för årsmötet. Gå gärna in där och attenda!

Hälsningar,
Styrelsen,
jagvillhabostad.nu Stockholm

 

Verksamhetsberättelse Stockholm 2014
Preliminär ekonomisk berättelse Stockholm 2014