Dags för årsmöte

Lördag den 21 februari är det dags för årsmöte för jagvillhabostad.nu.

Till årsmötet kommer vi att kalla alla medlemmar senast den 30 januari men redan nu vill vi utlysa möjligheten att skicka in motioner, nominera en vän eller själv söka till ett styrelseuppdrag i nationella styrelsen. Uppgifter om plats, tid och övrig info kommer att uppdateras de kommande dagarna. 

För att kunna rösta på årsmötet måste du vara medlem, fyll i eller förnya därför gärna dina uppgifter på hemsidan så att ditt medlemskap är aktuellt. Medlemskapet uppdaterar du här: jagvillhabostad.nu/bli-medlem/ 

jagvillhabostad.nu söker förstärkning till den nationella styrelsen

Vi söker nu engagerade och drivna personer som vill sitta med i jagvillhabostad.nu:s styrelse. Vi söker speciellt efter dig som är intresserad av ordförandeposten. 

Är du sugen på att sitta med i den nationella styrelsen? Då ska du självklart söka. Klicka på denna länk för att veta mer om nomineringen

Motionera?

Har du förslag på aktiviteter, aktioner, verksamhetsinriktning som jagvillhabostad.nu skulle kunna jobba med? Skicka då in din motion (förslag). Klicka på denna länk för att veta mer om hur du skickar in en motion.

Frågor? Maila eller ring kansliet på 0702 148300, info@jagvillhabostad.nu