Välkommen Sandra – vår nya Medlemssamordnare

Sandra Lindquist

Hej!

Jag heter Sandra Lindquist och gör idag min första dag som Medlemssamordnare på jagvillhabostad.nu.

Mina främsta arbetsuppgifter kommer att kretsa kring strategiska medlemsfrågor och att samordna och stötta lokalavdelningarna i deras arbete för att organisationen ska växa och bli ännu bättre. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och att vi tillsammans ska kunna förbättra bostadssituationen i Sverige.

Jag har ett stort politisk och organisatorisk intresse och har stor erfarenhet av föreningsliv. Jag har länge varit aktiv inom studentvärlden och jag är även volontär på en tjejjour. Utöver mina ideella engagemang kommer jag närmast från kvinnorättsorganisationen Kvinna till Kvinna. Jag bor för tillfället på Södermalm i Stockholm.

Sandra Lindquist
Medlemssamordnare
0702 14 83 00
sandra.lindquist@jagvillhabostad.nu