Årsmöte: lokalavdelningarna i Malmö, Göteborg, Uppsala resp. Umeå!

Årsmöte + bostadspolitisk kväll stundar i fyra av våra fem lokalavdelningar!

Årsmötena kommer vara i kombination med en “bostadspolitisk kväll” där föreläsning från oss i jagvillhabostad.nu samt av några inflytelserika personer/ aktörer inom bostadspolitiken lokalt. Har du också tröttnat på upp till decennielånga bostadsköer, ofrivilligt kvarboende hemma, bo i andrahand, få oseriösa och inte sällan sexistiska svar på bostadsannonser, sova på vänners soffor, betala överhyror och behöva skriva svartkontrakt? Då är årsmötet ett perfekt tillfälle att lära dig mer om oss och bostadsläget i din stad! Du har såklart även möjlighet att engagera dig direkt genom att söka till att sitta i styrelsen. Mer info om våra lokalårsmöten hittar du här:

 

Göteborg den 9/5, sista anmälningsdag 2/5. Klicka här för mer info!

 

Malmö den 10/5, sista anmälningsdag 3/5. Klicka här för mer info!

 

Umeå den 16/5, sista anmälningsdag 9/5. Klicka här för mer info!

 

Uppsala den 17/5, sista anmälningsdag 10/5. Klicka här för mer info!

 

 

 

Vid frågor maila: info@jagvillhabostad.nu