Sök till förbundsstyrelsen!

jagvillhabostad.nu söker grymma personer till förtroendeuppdrag
Är du en handlingskraftig aktivist eller effektiv föreningsnörd? Vill du investera din tid och ditt engagemang i att bygga vidare på en rörelse för ungas rätt till en bostad? Då är jagvillhabostad.nu organisationen för dig.

Vi söker nu personer till förtroendeuppdrag i jagvillhabostad.nu för verksamhetsåret 2018/2019.

Följande poster kommer att väljas:
Ordförande (1)
Vice ordförande (1)
Ledamöter (minst 3)
Verksamhetsrevisorer
Valberedning

Vad gör vi?
I förbundsstyrelsen har du det övergripande ansvaret i jagvillhabostad.nu. Här tas strategiska beslut som påverkar hela förbundet – organisatoriskt som politiskt. Rollen som ledamot innebär ett operativt och varierande arbete där du kan hjälpa till med allt ifrån kampanjer till att sitta med i en arbetsgrupp för något av våra projekt.

Som ordförande/vice ordförande ansvarar du dessutom för arbetsledningen av de anställda tjänstepersonerna på vårt förbundskansli. Du hjälper även till att bedriva vår politik vilket innefattar bland annat att skriva debattartiklar, träffa makthavare och att debattera på seminarium.

Vem söker vi?
Ingen tidigare erfarenhet av styrelsearbete krävs men ses som meriterande. Har du tidigare erfarenhet av att arrangera kampanjer och driva opinion?  Intresse för bostadspolitik? Drivit något eget projekt? Sök då till styrelsen! 

Din kandidatur
Kandidera eller nominera någon du känner genom att fylla i formuläret här.

Valet sker på årsmötet den 24 mars. Sista dagen att skicka in din ansökan är den 24 februari.

Har du frågor eller funderingar rörande organisationen eller din kandidatur kan du kontakta valberedningen direkt på valberedning@jagvillhabostad.nu.

Vi ser fram emot din kandidatur!