Sökes! Vikarierande verksamhetsutvecklare

jagvillhabostad.nu är en ideell ungdomsorganisation som jobbar aktivt med att göra något åt bostadskrisen för unga. Vi opinionsbildar i bostadsfrågan mot politiker, företag och andra aktörer inom branschen. Vi driver även våra egna bostadsprojekt och tar fram aktuellt informationsmaterial om rättigheter och möjligheter på bostadsmarknaden. Vi växer så det knakar och har en stor plats i samhällsdebatten kring bostadsfrågan och vi söker nu en vikarierande verksamhetsutvecklare som kan arbeta för att lyfta organisationen till nya nivåer.

Arbetsbeskrivning:
Som vikarierande verksamhetsutvecklare kommer du vara ansvarig för att kommunicera med och stödja vår aktiva medlemmar i jagvillhabostad.nu och se till att organisationen fortsätter att vara en central del i svensk ungdomsrörelse.

Exempel på arbetsuppgifter:

● Ta fram stödmaterial till lokalavdelningar
● Ansvara för kontakten med medlemmarna
● Ta fram utbildningar till medlemmarna
● Ansvara för medlemskampanjer
● Stötta de aktiva medlemmarna

Utbildning och erfarenhet:
Det är ett krav att du har erfarenhet av ideellt arbete och styrelsearbete.

Utöver det ser vi gärna att du:

● Har erfarenhet av att ta fram utbildningar för förtroendevalda
● Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
● Har erfarenhet av layoutarbete och kunskap i Adobesviten eller motsvarande
● Har lett kampanjer för ideella organisationer
● Har erfarenhet av ebas eller andra medlemsregister
● Har jobbat med sociala medier och digitala nyhetsbrev

Meriterande om du har:

● Kunskap om bostadspolitik

Anställning
Vi erbjuder ett vikariat på 100 % till och med 31 mars 2023, med start 5 september 2022 eller enligt annan överenskommelse.

Just nu finns möjligheten att arbeta från valfri ort men du måste vara beredd att åka till Stockholm någon gång i månaden. Tjänsten har målstyrd och flexibel arbetstid. Helg och kvällsarbete förekommer vid medlemsarrangemang.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 6 augusti men tillsättning sker löpande så ansök redan idag genom att maila personligt brev och CV till generalsekreterare Henrik Malmrot på henrik.malmrot@jagvillhabostad.nu.