Sök till våra lokala styrelser

Våra lokala styrelser och utskott söker personer som vill engagera sig för en jämlik bostadsmarknad

Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad och påverka bostadspolitiken i din stad – nu söker våra lokalavdelningar i Örebro, Uppsala, Umeå, Malmö och Göteborg flera personer till som vill bidra till deras lokala arbete. Inga förkunskaper krävs och vi utbildar dig internt!

Genom att vara engagerad i någon av våra lokalavdelningar får du möjlighet att samla erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden.

Lokalavdelningarna söker bland annat personer till följande roller:

  • Ordförande
  • Vice ordförande
  • Upplysningsansvarig
  • Medlemsansvarig
  • Kommunikationsansvarig
  • Aktiva till upplysningsutskott

Läs mer om de olika uppdragen och ansöka via volontärbyrån här.

Du kan även höra vår medlemsansvarig Lina i Göteborg berätta om sitt engagemang, läsa mer om olika uppdrag och skicka in en intresseanmälan via vår hemsida här

Tveka inte att höra av dig med frågor till luisa@jagvillhabostad.nu