Vikarierande generalsekreterare & verksamhetsutvecklare

Sanna Karlsson blir jagvillhabostad.nu:s tillförordnade generalsekreterare och Luisa Moncada Escobar vikarierande verksamhetsutvecklare.

Den här veckan välkomnar vi Sanna som vikarierande generalsekreterare hos oss på jagvillhabostad.nu. Sanna har fram till nu jobbat som verksamhetsutvecklare för organisationen, men kommer alltså att ta över rollen som generalsekreterare t.o.m. mars 2022. Hon låter hälsa att hon ser mycket fram emot det!

Vi hälsar också varmt välkommen till Luisa som kommer att ta över rollen som vikarierande verksamhetsutvecklare:

Hej allesammans! Jag heter Luisa Moncada Escobar och ska jobba som vikarierande verksamhetsutvecklare fram till slutet av mars. Ser fram emot att få vara med och stötta och peppa medlemsföreningar, jobba med resterande av kansliet och styrelsen för en bättre bostadsmarknad. 

Vill ni komma i kontakt med Sanna eller Luisa? Ni hittar deras kontaktuppgifter här.