Förbundsstämma 2024

Söndag den 10 mars ägde jagvillhabostads.nu:s förbundsstämma 2024 rum i Stockholm. Alexander Wilson van Deurs fick förnyat förtroende som förbundsordförande. 

Söndag den 10 mars gick jagvillhabostad.nu:s förbundstämma 2024 av stapeln i Stockholm. Under stämman fick ombud från lokalavdelningar runt om i landet rösta fram det kommande årets verksamhetsinriktning, ett uppdaterat bostadspolitiskt program och vilka som ska ingå i vår förbundsstyrelse med förbundsordförande i spetsen. 

Alexander Wilson van Deurs fick förnyat förtroende som förbundsordförande. Alexander valdes till förbundsordförande 2022 och är idag en välkänd debattör inom bostadsdebatten.

Det känns otroligt hedrande att få fortsätta i rollen som förbundsordförande för jagvillhabostad.nu. Vår organisation behövs mer än någonsin, inte minst när bostadsbyggandet störtdyker och politiken står tafatt. Vi behöver vara en röst för en mer rättvis och jämlik bostadsmarknad där alla unga kan bo tryggt, säger Alexander Wilson van Deurs

Amanda Vall är nyvald vice förbundsordförande. Amanda bor i Göteborg, har en bred erfarenhet från civilsamhället och läser en master i kommunikation vid Göteborgs Universitet.

Till förbundsstyrelsen valdes Vira Oetterli (Stockholm), Miranda Thulin (Stockholm), Agnes Manninen (Stockholm) och Cornelia Mellbring (Norrköping). Samtliga är nyvalda till förbundsstyrelsen. 

Vill du prata bostadspolitik och ungas situation på bostadsmarknaden med någon i vår nya förbundsstyrelse? Tveka inte att höra av dig!