Vi åker till Almedalen 2024

Värmen har till slut anlänt och vi längtar till att få besöka ett somrigt Visby! Vill du ta en fika och höra mer om hur vi kan ge unga ett tryggt boende? Behöver du någon som kan lyfta ungas utsatthet på bostadsmarknaden i ditt panelsamtal? Eller vill träffa engagerade i Sveriges enda bostadspolitiska förbund för unga? jagvillhabostad.nu finns på plats under årets Almedalsvecka och vi är experter på hur bostadskrisen drabbas oss unga.

KONTAKTA OSS: Hör gärna av dig till oss för deltagande i panelsamtal, enskilda samtal eller intervjuer. Du når oss genom info@jagvillhabostad.nu.

jagvillhabostad.nu är Sveriges enda bostadspolitiska förbund för unga. Vi kämpar för en mer rättvis och jämlik bostadsmarknad där alla unga kan bo tryggt. Hos oss får du som är mellan 16-30 år en plattform för att påverka bostadspolitiken, utveckla idéer och sprida kunskap om rättigheter på bostadsmarknaden.