jagvillhabostad.nu firar fars dag!

 

Idag bor 213 000 unga vuxna med sina föräldrar trotts att dom hellre skulle bo på ett annat sätt. Vi tycker det är helt orimligt. jagvillhabostad.nu jobbar för att du som ung ska få en möjlighet att skaffa dig ett eget hem. Genom att bli medlem i jagvillhabostad.nu stärker du inte bara vårt påverkansarbete eller att få igenom våra projekt. Du får även en möjligheten att aktivt engagera dig för en bättre bostadsmarknad för oss unga!

Kontakta någon av våra lokalavdelningar i ditt område så hjälper dom dig med tips om vad du kan göra. Det bästa med vårat medlemskap är att det är helt gratis! Du väljer själv om du bara vill stödja oss eller aktivt engagera dig. Normalisera inte bostadsbristen för unga! Gå inte med på att du behöver vänta i 20 år på ett förstahandskontrakt eller bo i osäkra upplåtelseformer. Ta istället ställning mot bostadsbristen och för en bostadsmarknad som funkar för oss alla genom att bli medlem. Klicka här för att registrera dig (och ja, det är givetvis gratis!)