Berätta om att vara ung på bostadsmarknaden

jagvillhabostad.nu får ofta frågor från media som vill intervjua unga personer om deras bostadssituation; att vara utan bostad eller ha ett osäkert boende, stå i långa bostadsköer, inte ha råd med ett ägt boende eller andra erfarenheter av att snurra runt på bostadsmarknaden. Vi tycker att det är bra att media intresserar sig för och lyfter ungas situation, därför har vi tagit fram ett formulär där du kan skriva upp dig om du vill bli kontaktad när media hör av sig till oss.

Vi kommer inte att dela dina uppgifter eller historia med journalisterna, det får du såklart göra själv, men vi kommer att samla in vissa uppgifter så att vi kan kontakta dig och därefter koppla ihop journalisterna med rätt person. 

Självklart stöttar vi på jagvillhabostad.nu dig inför en intervju; vi hjälps åt att briefa och gå igenom eventuella frågor tillsammans och finns tillgängliga både innan och efter intervjun. Vi har också riktlinjer för mediamedverkan med matnyttig information som du får ta del av inför intervjutillfället.

Läs mer och fyll i formuläret här.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att ringa eller maila vår kommunikatör på
malva@jagvillhabostad.nu

Stort tack på förhand!

Är du inte redan medlem hos oss? Att bli stödmedlem är enkelt – det är gratis, kravlöst och tar en minut. Bli medlem här.