Vi behöver dig – engagera dig i en lokalavdelning!

De kommande veckorna har flera av våra lokalavdelningar sina årsmötet, där vi väljer vilka som ska leda våra lokalavdelningar och vad vi ska arbeta med lokalt. Just nu söker vi personer till flera olika positioner i Malmö, Uppsala, Göteborg och Umeå. Att engagera sig lokalt är enkelt, roligt och snyggt på CV:t samtidigt som du gör ett oerhört viktigt arbete för vår organisation. Alla behövs och tillsammans kan vi göra skillnad för att fler unga ska kunna bo tryggt! Vill du engagerad dig? Tryck här!

Uppsala

Vill du engagera dig för en tryggare och rättvisare bostadsmarknad i Uppsala? Kul! Just nu söker vi personer som vill vara med och stärka vår verksamhet i Uppsala. Som aktiv i Jagvillhabostad.nu Uppsala är du med och driver vårt arbete för att utbilda, upplysa och påverka där du bor. Vi söker bland annat dig som vill vara vice ordförande, medlemssamordnare eller kommunikatör. 

Umeå

Vill du engagera dig för en tryggare och rättvisare bostadsmarknad i Umeå? Kul! Vi söker personer som vill vara med och göra Jagvillhabostad.nu Umeå starkare. Som aktiv i Jagvillhabostad.nu Uppsala är du med och driver vårt arbete för att utbilda, upplysa och påverka där du bor. Vi söker bland annat dig som vill vara vice ordförande, medlemssamordnare eller kommunikatör. 

Malmö

Vill du kämpa tillsammans med oss för att göra Malmös bostadsmarknad bättre för unga? Då har du kommit rätt. Just nu söker vi fler styrelseledamöter till vår avdelning i Malmö för att tillsammans informera om bostadsmarknaden, stötta unga och påverka politiken. 

Göteborg

Vill du engagera dig för en tryggare och rättvisare bostadsmarknad i Göteborg? Kul! Vi söker personer som vill vara med och starta upp vår lokalavdelning i Göteborg igen. Som aktiv i Jagvillhabostad.nu Göteborg är du med och driver vårt arbete för att utbilda, upplysa och påverka där du bor. Vi söker bland annat dig som vill vara ordförande, medlemssamordnare eller kommunikatör. 

Har du funderingar på hur ett engagemang kan se ut är du varmt välkommen att höra av dig till Alexander, verksamhetsutvecklare, genom alexander.franzen@jagvillhabostad.nu.

Mer information om hur du kan engagera dig finns här!