Medlemsmöte i Malmö på söndag

Nuvarande styrelsen är fortfarande ganska färsk, men börjar bli varma i kläderna och vill gärna träffa dig. Vare sig du är medlem eller bara intresserade av bostadsfrågor. Vi vill prata om hur jagvillhabostad.nu jobbat hittills och ännu viktigare: hur vi ska jobba i framtiden. Eftersom medlemmarna är jagvillhabostad.nu är det viktigt att du berättar vad du tycker ska prioriteras. Ska vi bygga ett hus, jobba med medborgardialog, antasta politiker eller allt på samma gång?
Du som vill engagera dig och jobba aktivt i jagvillhabostad.nu har chansen att gå med i de projekt som redan är igång eller lobba för ditt eget projekt, som du tycker vi borde stödja.
Mötet äger rum kl 18, nu på söndag 20 september. Vi bjuder på kaffe och macka!
Vi ses på Möllevångsfestivalens kontor, de har varit snälla och lånat ut det till oss. Det ligger i Folkets Park, på Falsterbogatan.