Kom på förbundsstämma

Är du trött på bostadsbristen? Det är vi med, och vi behöver din hjälp att göra något åt den. Kom på vår digitala förbundsstämma den 20 mars, där vi bland annat kommer att välja personer till olika uppdrag och besluta om vilka bostadspolitiska frågor vi ska driva under nästa verksamhetsår.

Hjälp oss i kampen för ungas rätt till en trygg bostad!
När: 20 mars
Tid: 10.00-17.00
Var: Framför en dator eller mobil
Anmäl dig genom att klicka här senast den 12 mars.

Kandidera till uppdrag:

Det finns många spännande uppdrag att kandidera till och du behövs! För att kandidera till ordförande, vice ordförande, styrelseledamot eller revisor kontaktar du valberedningen på valberedningen@jagvillhabostad.nu. Du kan läsa mer om uppdraget här.

För att kandidera till valberedningen kontaktar du ordförande Emma Ringqvist på emma.ringqvist@jagvillhabostad.nu.

Du hittar kallelse och handlingar nedan:

 

 

 

Årsbokslut med berättelse från auktoriserad revisor